η εταιρεία

με λίγα λόγια...

Η εταιρεία Αργυρός Α.Η. & ΣΙΑ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1995 και είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές βιομηχανικών, υδραυλικών και ηλεκτρολογικών ειδών στην Βοιωτία αντιπροσωπεύοντας τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο χονδρικής και λιανικής πώλησης με ένα εύρος από ποικίλα προϊόντα σε εργαλεία, ηλεκτρικά είδη, εργαλεία βαφής, χρώματα, οικοδομικά εργαλεία, βίδες, υδραυλικά εργαλεία και εξαρτήματα, αγροτικά εργαλεία, ηλεκτρολογικό υλικό, εργαλεία και εξαρτήματα αέρος, μέσα ατομικής προστασίας και ρούχα εργασίας, υλικά συσκευασίας, αναλώσιμα είδη καθαρισμού και υγιεινής.

η φιλοσοφία της εταιρείας εξασφαλίζει

Service

Επιπλέον η εταιρεία παρέχει επισκευές και service ηλεκτρικών εργαλείων και μηχανημάτων, εργαστήριο περιελίξεων και επισκευής κινητήρων (μοτέρ).

Στόχος μας

Πρωταρχικός μας στόχος και κύριο μέλημα της εταιρείας μας είναι η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας. Επαγγελματίας ή ερασιτέχνης-είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε λύσεις που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας.

έχετε Απορίες ;

Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας εκπρόσωπός μας θα σας απαντήσει άμεσα.